Qui sóc?

autoretrat Joan Santaugini a Noruega

Joan Santaugini Puig

Fotògraf i Tècnic Superior en Il·luminació, Captació i Tractament d’imatges.

Nascut el 1974 a Vic, Osona, Catalunya
Apassionat de la fotografia, la llum i viatger del món, fa anys que una de les meves passions és la fotografia. Sempre m’ha agradat fotografiar paisatges i com la llum ens transmet emocions. També fa temps que em dedico professionalment a il·luminar obres de teatre, concerts, espectacles… M’agrada crear amb la llum ambients emotius i especials com els que la natura ens regala amb la seva llum. Fruit de la inquietud que sempre he tingut per aprendre’n més sobre la llum i la imatge he cursat el Grau Superior en Il·luminació, Captació i Tractament de la imatge. També he realitzat diversos cursos i tallers sobre fotografia, edició i revelat digital, que m’han aportat els coneixements per a tenir un flux de treball totalment digital i a utilitzar programes fotogràfics específics per a la gestió, revelat, edició, retoc i creació de panoràmiques i timelaps.

Una altra afició és la de viatjar pel món i descobrir indrets i racons per fotografiar. Caminar i pujar muntanyes per trobar indrets on la natura es mostra amb tot la seva esplendor i compartir amb les meves fotos l’emoció que em provoca aquell paisatge i la llum d’aquell moment. Al llarg dels anys he recorregut, explorat i fotografiat més de 25 països d’arreu del món.

He exposat fotografies meves (Exposició: “Panoràmiques del món”) al Temple Romà de Vic i al Castell de Montesquiu. He realitzat xerrades i projeccions de fotos, sobre el Nepal i la Patagònia, per el Grup Fotogràfic Manlleu, Grup Fotogràfic Abadesses, Grup Fotogràfic Voltraganès, Centre Excursionista de Terrassa…

Per tot això, he convertit la meva passió en la meva professió, oferint i organitzant serveis i experiències fotogràfiques per a empreses i particulars.

Primavera de 2019